Shadow

En iyi 10 Nintendo Switch Oyunu

Nintendo switch çıkmadan önce, ilk aylarda oynamak için yeterli oyun olup olmadığını merak ediyorduk.  Sonra Zelda oynu piyasaya çıktı ve sırayla yeni ve güzel oyunlar piyasaya çıktı.

Nintendo switch’in hem evde hemde elde istediğiniz her yerde oynayabilmenin  yanında . Oyun çeşitliliğinin artmasıyla daha da cazip bir oyun konsolu olmaya başladı.

İşte Switch’in Zelda dan sonra yaptığı yenilikleri sizin için derledik. Eğer yeni oyunların arayışındaysanız bu yazı tam size göre…

1-The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Yazının tanıtımında da bahsettiğimiz gibi son derece güzel bir oyun. Sırf Breath of the Wild oyunu için  bir nintendo switch almaya değer.

En yeni ve belki de en büyük oyunlardan Zelda, geçmiş oyunların tanıdık ilerleme yapısına bağlı olmayan açık bir Hyrule’da yerleşik genişleyen bir yapıya sahip : araziyi özgürce keşfedebilir, seçtiğiniz herhangi bir sıraya göre zorluklar atabilir, hayatta kalabilirsiniz.

BURADAN SATIN ALABİLİRSİNİZ : The Legend of Zelda: Breath of the Wild Satın Al

2- MARIO KART 8 DELUXE

Mario oyunları, Nintendo konsollarının olmazsa olmazı konumunda. Her yeni Mario oyunu, Nintendo için büyük anlam taşıyor. Özellikle Mario Kart oyunları, Nintendo hayranları tarafından büyük talep görüyor. Bu bağlamda Wii U‘da bulunan Mario Kart 8‘in, Switch ‘inde vazgeçilmezlerinden.

BURADAN SATIN ALABİLİRSİNİZ : Mario Kart 8 Deluxe Satın Al

3- Splatoon 2 Nintendo Switch

Oyunda yeni “Splat Duelie” silahları, yeni özel silahlar, yeni savaş aşamaları, Süper Atlamalar, çevrimiçi, yerel, çok oyunculu mod ve daha birçok yeni öğe var.

BURADAN SATIN ALABİLİRSİNİZ : Splatoon 2 Satın Al

4- Arms Nintendo Switch

Prima games tarafında nintendo switch için çıkarılan oyun . iki kişinin karşılıklı oynayabileceği güzel bir oyun yumruklarınızı çalıştırmanın tam zamanı. Hazırlanan fragmanıda çok güzel. fight oyun sevenler için kesin alınması gereken bir oyun

BURADAN SATIN ALABİLİRSİNİZ : ARMS Satın Al

5- Cars 3 Nintendo Switch

https://youtu.be/sjwwxeZbfWA

Cars arabalar sinema serisinin 3 filminden sonra piyasaya çıkan oyun. Bir çok oyun platformu için piyasaya sürüldü. Günümüzün en popüler konsollarından switch için çıkmamasını beklemek yanlış olurdu. Yarış oyunu severlerin kaçırmaması gereken bir oyun.

BURADAN SATIN ALABİLİRSİNİZ : CARS 3 Satın Al

6-Minecraft Story Mode Nintendo Switch

Ünlü oyun şirketi Telltale Games’in hikaye şeklinde yeniden dizayn edilecek olan yeni Minecraft oyunu Minecraft evreninde geçecek. Oyun bölümler halinde piyasaya sunulacak. Oyun şirketinin açıklamalarına göre, Minecraft Story Mode oyununda sevgili Steve’in hayat hikayesini anlatmak veya Minecraft evreni hakkında bilgiler vermek gibi amaçları yok. Oyunun Minecraft’ın bir ek paketi olmadığını ve tamamen tek başına Minecraft oyununan bağımsız olarak sunulacak. Ünlü isimler tarafından seslendirilecek olan yeni minecraft oyununda maceralı bir yolculuğun içinde kaybolabilirsiniz.

BURADAN SATIN ALABİLİRSİNİZ : Minecraft Story Mode Satın Al

7-Cave Story Nintendo Switch

BURADAN SATIN ALABİLİRSİNİZ : Cave Story Satın Al

8-Mario + Rabbids Kingdom Battle Nintendo Switch

BURADAN SATIN ALABİLİRSİNİZ : Mario + Rabbids Kingdom Battle Satın Al

9- Super Bomberman R Nintendo Switch

BURADAN SATIN ALABİLİRSİNİZ : Super Bomberman R Satın Al

10-Ultra Street Fighter II The Final Challengers Nintendo Switch

BURADAN SATIN ALABİLİRSİNİZ : Ultra Street Fighter II The Final Challengers Satın Al

 

 

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.